2006-03-05 21:31:07• hírek • Szatmar.ro

Vidám Versek Versmondó Versenye

Nagy érdeklődés mellet zajlott a Hám János Iskolaközpont hagyományos szavalóversenye.

Szombaton került sor a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont hagyományos szavalóversenyére, a Vidám Versek Versmondó Versenyének országos döntőjére.

Idén először három korcsoportra oszva mérkőztek meg a szavalók. Az I–IV. osztályos diákok között első helyet értek el: Simon Krisztián (Mircea Eliade Általános Iskola), Maskulik Dávid (Hám János Római Katolikus Iskolaközpont), a második díjat Géczi Júlia Éva, nagyváradi diák és Telegdy Mátyás, a 10-es számú általános iskola tanulója kapta, míg a harmadik Markó Botond (Nagybánya) lett.

A V-VIII. osztályos tanulók versenyében  Kovács Emese (Kolozsvár) és Marián Ákos (Kölcsey Ferenc Fôgimnázium) bizonyult a legjobbnak, a harmadik pedig Marián Ágnes (Kölcsey Ferenc Fôgimnázium) lett. Különdíjjal jutalmazták Kerekes Gabriellát (Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont) és Varga Horn KInga (Nagybánya).

A középiskolások között Barakonyi Gergőt (Református Gimnázium) találta a legjobbnak a zsűri. Második helyezést ért el a nagybányai Bertóti Johanna, a harmadik helyet pedig Keszegpál Anna (Kölcsey Ferenc Fôgimnázium) érte el. Különdíjjal jutalmazták a nagyenyedi Kőmíves Csongort és Gábri Tamást, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont diákját.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: