2012-10-19 17:34:50• hírek • Póti Orsolya

Vidám Törpavató a Hám Jánosban

Október 19-én került sor a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont ötödikes diákjainak ünnepségére, a Törpavatóra.

A minden évben nagy sikerrel megrendezett ünnepség péntek délután 17 órakor kezdődött a Hám János Iskolaközpont dísztermében, amely zsúfolásig megtelt diákokkal, tanárokkal, barátokkal és szülőkkel.

A Törpavatót azóta szervezik meg a Hám Jánosban, amióta általános iskolás osztályok is működnek a tanintézményben. Idén két osztály is bemutatkozott a rendezvény keretében: elsőként az V. A , majd az V. B. osztályok tanulóit köszöntötték a felsőbb osztályos diákok és a tanárok.

A közönség a rendezvény első felében a kicsik vidám bemutatkozó műsorát láthatta, ezt követően pedig a VI. osztályos diákok játékos feladatokra hívták az ötödikeseket, akik fel kellett ismerjenek két népdalt, amit a hatodikosok elmutogattak, makarónit kellett fűzzenek hurkapálcikával, angol szavakat kellett lefordítaniuk. Ezenkívül volt még bizalomjáték, lufi-pohár tánc, fatáblás játék és még sok más szórakoztató feladat.

Az ötödikesek beavatását az osztályfőnökök beavatása követte egy „Ki ismeri jobban az osztályát" játékkal. A Törpavatót, mint minden évben, idén is buli zárta.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: