2020-06-18 10:08:55• hírek • erdelysport.hu

Vida Dávid: Megtiszteltetés, hogy folytathatom!

Fotó: facebook.com/UBTCluj
Fotó: facebook.com/UBTCluj

A csapatkapitány Kuti Nándor, valamint Stefan Grasu után Vida Dávid is meghosszabbította szerződését a Kolozsvári U-BT férfi kosárlabda-csapatával, jelentette be a klub a hivatalos Facebook-oldalán.

„Számomra megtiszteltetés, hogy pályafutásomat egy olyan klubnál folytathatom, amely évről évre a bajnoki címre tör és amelynek óriási hagyományai vannak a román kosárlabdában”, nyilatkozta az aláírást követően Vida.


A szatmárnémeti játékos arról is beszélt, milyen elvárásai és tervei vannak a következő szezonra nézve: „Remélem sikeres lesz a következő idényem: elkerülnek a sérülések és el tudjuk érni közös céljainkat. Egyéni síkon pedig tovább szeretném fejleszteni játékomat annak minden aspektusában”, tette hozzá.


A mindössze 20 éves szélső a mögöttünk hagyott szezonban 18 bajnokin kapott lehetőséget, ezeken 2,4 pontot és 1,1 labdaszerzést átlagolt. Ezen kívül 7 meccsen pályára lépett a FIBA Európa Kupában is. Csapatával megnyerte a Román Kupát és a bajnoki tabella élén állt, amikor végleg lezárták az idényt a koronavírus miatt. Jövőre az U-BT-vel a Bajnokok Ligája légkörébe is belekóstolhat a 2-es pozícióban bevethető Vida.


További sporthírekért keresse az erdelysport.hu oldalt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: