2016-02-12 16:52:28• hírek • Kocsis Zoltán

Salageanu: más volt a légkör korábban az Olimpia körül

Laza, helyzetjelentő sajtótájékoztatónak indult, ám Adrian Salageanu nem tudott ellenállni a csábításnak és elmondta: egyáltalán nem tetszik neki az Olimpiát körülvevő légkör.

„Amikor korábban az Olimpiában játszottam (2001 és 2005 között, szerk.) minden más volt. Nem mondhatjuk, hogy akkor kimagaslóan jobbak lettek volna az eredmények, mégis teljesen más, sokkal jobb volt a hangulat. Korábbi csapataimmal játszottam már 80.000 néző előtt is, ahol a szurkolók minket, vendégeket is megtapsoltak. Nálunk pedig a szurkolótábor egy része már a bemelegítéskor elkezd becsmérelni. Szidnak minket, szidják a családunkat. Ez nagyon nincs így rendben! Szurkoljanak a meccsen és ha nem tetszett, amit láttak, a végén méltatlankodjanak! De ne a meccs előtt! És ne a családjainkat becsméreljék!", fakadt ki a 32 éves, nagykárolyi születésű balszélső. „Arról nem is beszélve, hogy mindenki csak támadja a klubot, de senki sem segít. Ha nem jönnek az eredmények, minket, játékosokat és edzőket szidnak, de az senkit sem érdekel, hogy edzés után vizünk sincs, amit ihatnánk", folytatta a 2011-ben a Galaccal bajnokságot nyerő futballista.

„Fél évvel ezelőtt, amikor elhagytam az Olimpiát, nagyobb volt a nyugalom a klub körül. Távolról sem volt minden rendben akkor sem, de most mintha minden irányból mindenki minket támadna", osztotta kollégája véleményét Adrian Markus, aki az őszt az angol hetedik osztályban töltötte.

„Úgy gondolom, büszkék lehetünk szurkolóinkra, hisz a tábor mindenhová elkíséri a csapatot és remek hangulatot teremt. Kijelenthetem, kevés másod-osztályú csapat rendelkezik hasonlóan lelkes táborral. Vannak azonban néhányan, akik az utóbbi időben túlzásokba estek. Úgy gondolom, mindenkinek csinálnia kell a dolgát: mi edzünk és játszunk, a szurkolók pedig szurkoljanak", próbálta csillapítani a kedélyeket Csík Tibor vezetőedző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: