2009-04-03 15:05:18• hírek • Szatmar.ro

Vettel jegeli magát

A Red Bull pilótája sajátos trükkel harcol a hőség ellen, Alonso pedig betegeskedik.

Visszatérő problémát okoz a Forma1 mezőnyének a Maláj Nagydíj idején a hatalmas hőség, amely az év ezen periódusában az országban uralkodik.

Nem képez kivételt ez alól Sebastian Vettel sem, aki azonban elárulta, milyen sajátos módszerrel próbálja ellensúlyozni a problémát. „A hőség mindig nagyon nagy itt és ezt akkor is nehéz megszokni, ha az ember napok óta itt tartózkodik. Nagyon meleg van az overallban is, ezért mindig teszek egy zacskó száraz jeget az ölembe, ezzel növelve komfortérzetemet", nyilatkozta a Red Bull német pilótája.

 

Ennél is komolyabb gondokkal küszködik Fernando Alonso, aki pénteken csak néhány kört tudott megtenni a szabadedzésen: a kétszeres világbajnok fülgyulladásból lábadozik. A Renault ezért úgy döntött, hogy a spanyol inkább pihenjen pénteken, a futamig van még idejük megismerni a pályát, melyről amúgy is megfelelő mennyiségű információval rendelkeznek.

„Nagyon nehéz ez a hétvége, ráadásul a hőség miatt sokat izzad az ember. Sok adatunk van a pályáról, remélem, ez elég lesz, hogy beállítsuk az autót", mondta Alonso.

Vettelnek itt biztosan nem volt annyira melege

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: