2011-10-04 15:29:21• hírek • www.samsungsport.hu/f1-live.hu

Red Bull: Webber szenved Vettel sikerei miatt

A Red Bullnál meg vannak győződve róla, hogy Mark Webber rajtproblémái még idén megszűnnek, és a csapat legfőbb célja az, hogy az ausztrálnak összejöjjön a második hely a bajnokságban.

- Két top versenyzőt akarunk, akikkel mindig tudjuk azt, hogy hol áll az autó. A csapat így tudja biztosítani sikert. Világos, hogy ez nem vezet barátsághoz, de nem is kell nekik együtt vacsorázni, ellenben pontokat kell szállítaniuk.

- Marknak problémái voltak a Pirelli abroncsokkal, melyeket először ebben az évben használtak. Sebastian jobban a kezébe tudta venni a dolgot, és sokkal jobban rá tudott állni az abroncsokra - mondta el Helmut Marko.

- Versenyzőink az összes adatot megosztják egymás között. Így Mark felismerheti, hogy mit csinál Sebastian máshogy, és adaptálhatja ezeket. A versenyeken már sokkal nagyobb a kiegyensúlyozottság. Marknak problémái voltak a rajtokkal. Azonban ez is egy nagyon komplex folyamat- ezt már a csapatfőnök, Christian Horner teszi hozzá. - A rajtjai nem voltak túl briliánsak ebben a szezonban. Ezzel ő tisztában van, és együtt dolgozik a mérnökeivel és a szimulátoron, hogy ezt kiküszöbölje. Úgy számolok, hogy a hátralévő futamokon ezen javítani tud.

Helmut Marko nagyon reméli, hogy az ausztrálnak meglesz a második hely az összetettben: - Egyértelműen ez a célunk. Bízok benne, és meg vagyok győződve róla, hogy a rajtproblémák még ebben az évben megoldódnak. Ráadásul nekünk van a két leggyorsabb autónk, így Mark számára lehetséges kell, hogy legyen a második hely az összetettben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: