2009-11-30 15:57:49• hírek • Szatmár.ro

Vetésről vitték el a fődíjat

Az Anvelopenet.ro autós webáruház és a Szatmári Magyar Hírlap közös nyereményjátékot hirdetett, amelyen értékes ajándékcsomagokat lehetett nyerhettek a lap olvasói.

A széles téli- és nyári gumi választékkal, hóláncokkal, autós kozmetikai eszközökkel, olaj és üzemanyag-adalékokkal, felnikkel és motorolajokkal foglalkozó Anvelopenet.ro autós webáruház Szatmár megye első autós webáruháza. A www.anvelopenet.ro internetes címen kizárólag minőségi termékeket találnak a vásárlók, kedvező áron. Érdemes gyakran látogatni a webáruházat, ugyanis időről időre akciókat is hirdetnek, amikor lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá a téli és nyári gumiabroncsokhoz, felnikhez.

A játék feltételei szerint, aki részt akart venni a húzáson két hónapra elő kellett fizessen a Szatmári Magyar Hírlapra, valamint megválaszolja azt a két kérdést, ami az újság hasábjain jelent meg. Arra a kérdésre, hogy „Milyen márkájú gumiabroncsokat lehet vásárolni az Anvelopenet.ro webáruházban?", két jó válasz is volt: a) Dunlop, b) Goodyear. Arra a kérdésünkre, hogy „Mivel foglalkozik az Anvelopenet.ro webáruház?" pedig a helyes válasz a c) volt, azaz Szatmár megye első autós webáruháza.

A szelvények beküldési határideje hétfő délelőtt 10 óra volt, s több mint háromszáz érkezett be. Sorsolásra ugyancsak hétfőn délben került sor, amelyen jelen volt az Anvelopenet.ro autós webáruház eladási menedzsere Póti Dániel.

A nyereményjáték legszerencsésebbje egy 500 RON értékű vásárlási utalvánnyal lehetett gazdagabb, amelyet az Anvelopenet.ro webáruház termékeire költheti el. Ezúttal a szerencse Szigethi Tímea vetési lakosnak kedvezett. A II. díj egy 240 RON értékű Car cover autóhuzat volt, amelyet Bodonyi Tibor tasnádi lakos kaphat meg. A III. díj egy 100 RON értékű Sonax autókozmetikai csomag, amelynek tulajdonosa Jenei Gyöngyi Szatmárnémetiből.

Nyereményüket átvehetik szerkesztőségünkben (Retezatului utca 32. szám) alatt, munkanapokon reggel 9 és 17 óra között.


Az Anvelopenet.ro webáruház menedzsere, Póti Dániel húzta ki a nyertes szelvényeket
Az Anvelopenet.ro webáruház menedzsere, Póti Dániel húzta ki a nyertes szelvényeket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: