2012-06-28 17:24:44• hírek • Szatmár.ro

Vetés polgármesterét is beiktatták

Juhász Lajos
Juhász Lajos

Csütörtökön több településen is megtartották az önkormányzati döntéshozó-testületek alakuló gyűlését, a többi között Vetés községben is. A 2012-2016-os mandátumban tizenhárom tanácstaggal működik a helyi önkormányzat.

A vetési tanács összetétele a következőképpen alakult a június 10-ei választást követően: RMDSZ: Bíró Attila, Bagosi Béla, Erdei Levente Barna, Szénás Barnabás, Bob Péter. USL: Codrea Ionel Daniel, Tentis Leontin Sorin, Oros Nicolae, Stoica Mircea Ionel. UNPR: Chirila Nicolae Alexandru, Bodnar Ottó Sándor. PDL: Petcut Lucian Teodor. MPP: Török József.

A tanácsosok, miután a korelnök, és a két legfiatalabb tanácstag elfoglalta helyét, hogy az ülést megkezdjék, megválasztottak egy háromtagú bizottságot, amely ellenőrizte, hogy a tanácsosok iratcsomóival minden rendben van, majd az előírásoknak megfelelően esküt tettek arra, hogy a község érdekeit képviselik az elkövetkező négy évben.

Ezt követően beiktatták Vetés polgármesterét, Juhász Lajost, aki immár harmadik mandátumát tölti a 2012-2016-os időszakban. A polgármester eskütétele után került sor Vetés község alpolgármesterének a megválasztására, amelyre a jelenlevők egyöntetűen Ionel Codrea USL-és tanácsost javasolták, akit a titkos szavazás eredményeként, tizenhárom mellette szavazattal meg is választottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: