2013-11-24 09:44:00• hírek • Szatmár.ro

A 85. percben lőtt góllal nyert az Olimpia

A Resicai Metalul csapatát fogadta szombaton az Olimpia. Összejött a hazai győzelem, a végére az ellenfél csak kilenc játékossal maradt a pályán.

A román labdarúgóbajnokság második vonalának 13. fordulójában hazai pályán játszott a Szatmárnémeti Olimpia. Csík Tibor fiai a Resicai Metalul csapatát fogadták. Az összecsapást a házigazdák kezdték jobban, Bujor, Zsiga és Iuhas is közel volt a gólszerzéshez. A 13. percben aztán az ellenfél veszélyeztetett, erre az Olimpia több gólesélyes helyzettel válaszolt, ám az első félidő végéig maradt a 0-0-ás állás. A 45. percben ráadásul a bíró a nézőtérre küldte a házigazdák edzőjét, aki szinte folyamatosan, üvöltve kommentálta a sípmester ténykedését.

A második félidőben, a 64. percben Zsiga állt közel a gólszerzéshez, de a vendég kapus szögletre mentett. A 77. percben a resicai Dancit piros lappal kiállították, majd a döntés ellen hevesen tiltakozó másodedzőt is a nézőtérre száműzte a játékvezető.

A hazai győzelmet jelentő gólt a 85. percben szerezte meg Bujor. Gól ugyan a folytatásban már nem esett, de a hosszabbítás első percében a vendégek még egy embertől búcsúztak: Cristian Robertet is kiállította a bíró, így az utolsó perceket már csak kilenc emberrel játszotta a Resica.

A Szatmárnémeti Olimpia összeállítása: Miron – Muntean, Balau, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf (65. Feier), Villand, Zsiga (75. Molnar) , Lemac (78. Roatis), Bujor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: