2010-02-18 16:04:43• hírek • Blikk.hu

Király Viktor: Alkoholista voltam!

Király  Viktor ma már nem titkolja, alkoholproblémái voltak.  A  Megasztár  győztese még a verseny előtti időszakban keményen ivott és bulizott, szinte mindennap bulizni volt, hajnalban ment haza részegen vagy le sem feküdt, élvezte az önpusztító életet.

Azt gondolta, még fiatal, a szervezete sokáig nem reagált  a  töméntelen  mennyiségű  alkoholra,  de egyik nap, amikor a  kórházban  ébredt egy átmulatott éjszaka után, elhatározta, itt a vége, megváltozik.

–  Ma  már  egyáltalán  nem iszom, nem dohányzom, de most már bevallhatom, hogy egy időben az alkohol volt a barátnőm - próbálta egy kis tréfával elvenni a vallomás élét az énekes.

– Máson sem járt az eszem, csak a bulizáson, ami nem azt jelentette, mint ma, hogy jól érzem magam az ital nélkül is, hanem ha elindultam, akkor csak nagy mennyiségű piával tudtam mulatni. Azt hittem, én vagyok a jó fej srác, aki szinte minden partin részeg. Mai énemmel visszanézve nagyon szánalmasnak tartom az akkorit. Nem tudom, meddig ment volna ez az életvitel, az önpusztítás, az alkohol felbátorított, kemény helyzetekbe keveredtem, amit nem szeretnék részletezni. Amikor egy hatalmas balhé után reggel a kórházban ébredtem, kijózanodva, elhatároztam, hogy elég volt ebből az életmódból!

Olvassa el a cikk folytatását a Blikk oldalán.


Király Viktor kicsapongó életet élt
Király Viktor kicsapongó életet élt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: