2012-06-08 09:10:34• hírek • Blikk.hu

Vesztébe rohan az újpesti focilegenda!

Félő, hogy valami nagy baj történik Törőcsik Andrással (57). Tisztán látszik, segítségre van szüksége az Újpest labdarúgó-legendájának! A háromszoros bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes közönségkedvenc, akiért tízezrek lelkesedtek a hetvenes-nyolcvanas években, rettenetesen leromlott állapotban van.

A napokban megdöbbentette rajongóit, amint hosszú hajjal és torzonborz szakállal jelent meg az újpesti stadionban, hogy elvégezze az Újpest-Ferencváros öregfiúkmeccsen a kezdőrúgást. Sokan féltik őt, és aggódva kérdik, hogy juthatott idáig.
A keresésére indultunk, délelőtt nem találtuk otthon, de valahol máshol ráakadtunk.
- Szörnyen lezüllött szegény. Olyan ápolatlan, hogy az utóbbi időben már alig ismertünk rá - mesélte az egyik környékbeli. - Sajnos nem bír az alkohollal. Előfordult, hogy a szomszédai támogatták fel elhunyt édesanyja lakásába, mert a cimborái csak a házig kísérték el.

A lépcsőházbeliek szerint Törőcsik teljesen zárkózott. Nővére látogatja, de volt már, hogy ő is sírva távozott a korábbi zseniális, 45-szörös válogatott futballistától. Azt beszélik, már reggel útjára indul, és csak estefelé kerül elő a környékbeli kocsmákból. Ezt több búfelejtőben is megerősítették, visszatérő vendégként beszéltek „Keséről". Egy zuglói söröző teraszán találtunk rá, cigaretta, ital és újságok társaságában, pedig még dél sem volt...

- Jól vagyok, és hogy mit csinálok, az a magánügyem. Különben is, hagyjanak, ez az én életem - jegyezte meg mogorván Törőcsik, majd elmélyült a sportnapilap azon cikkében, mely szeretett klubjával, az Újpesttel foglalkozott.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: