2014-10-09 09:03:45• hírek • Blikk.hu

Vészhelyzet! Tűz pusztít a celebek táboránál

Katasztrófa közeli helyzetbe került a Celeb vagyok, ments ki innen! stábja! Tűz ütött ki a dél-afrikai dzsungelben, így veszélybe került a forgatás menete.

A közel százfős stábnak egy időre le kellett állnia, így az is kérdéses volt, hogy a tegnap esti adást egyáltalán leforgatják-e.

Míg a kiutazás előtt mindenki attól rettegett, hogy szembetalálkozik egy kafferbivallyal, vagy megmarja egy fekete mamba, az valószínűleg senkinek eszébe sem jutott, hogy tűz miatt kell majd aggodalmaskodniuk. Pedig a harmincfokos hőségnek megvannak az árnyoldalai Afrikában. Az esős évszak egyelőre még nem köszöntött be, emiatt azonban igen nagy az esély a bozóttüzekre. A tűző napon ugyanis könnyen lángra gyúlhat egy-egy kiszáradt ág, ahogy valószínűleg történt ez most is.

Tegnap délelőtt már a stáb egy részét nem is engedték be a forgatás helyszínére, a heves szélnek köszönhetően ugyanis kiszámíthatatlan, hogy a tűz milyen iramban terjed. Gyakran előfordul, hogy a tüzet nem tudják megfékezni, és rövid idő alatt hatalmas területet borítanak be a lángok. A helyiek pedig úgy látták biztonságosnak, ha a stáb azon részét, akik csak a késő délelőtt folyamán indultak volna a forgatás helyszínére, már nem engedik útnak. A részleges útlezárások miatt pedig maradt a várakozás.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható, kattintson kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: