2018-11-12 13:50:37• hírek • (x)

Vészesen fogynak a fergeteges vígjátékra szóló jegyek

Hallottad? Egy kihagyhatatlan vígjáték, egy székely pajzán komédia érkezik városunkba november 24-én. Ha nem szeretnél te sem lemaradni erről a rekeszizmokat megtornáztató előadásról, akkor siess és vásárold meg a jegyedet még most, ugyanis rohamtempóban fogynak a belépők.

2018. november 24-én a Turay Ida Színház társulata egyik méltán közkedvelt előadását hozza el Szatmárnémetibe.  Az „A medve nem játék!” címet viselő darabban a vidám jelenetek során kifogyhatatlan a derű és a játékosan megfogalmazott erdélyi emberek bölcsessége. Az előadás története szerint egy csíki falu színjátszóköre megelégeli, hogy a pestiek szerint: székely az, akinek a sör nem ital, az asszony nem ember, a medve pedig nem játék. Jókedvükben létrehoznak egy színjátékot, amiben ötvöződik a székely humor és pajzánság a tánccal, zenével, énekkel.



A Szerednyey Béla rendezte székely pajzán komédiában Berecz András mesemondó fia, a „Fölszállott a páva” győztese, Berecz István táncos-koreográfus és Pásztor Erzsi is színre lép. A látványtervek Darvasi Ilona munkái. Pásztor Erzsi és Berecz István mellett a főbb szerepekben Nyírő Bea, Boros Zoltán és Kovács Dézi látható. A színpadi változatot Topolcsányi Laura írta az eredeti történetek alapján.



Bűn volna kihagyni egy ilyen frenetikus előadást, nem? Ha szeretnél te is ott lenni, biztosítsd helyed már most, ugyanis a jegyek rohamtempóban fogynak: a november 24-én, 19 órakor kezdődő előadásra belépőt az Északi Színház jegyirodájában válthatsz. A vígjáték ez alkalommal is a Szakszervezetek Művelődési Házában kerül bemutatásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: