2007-04-21 21:36:24• hírek • Szatmár.ro

Veszélyes filmforgatás

 Bruce Willis dublőre súlyos balesetet szenvedett a a Die Hard 4. epizódjának a forgatásán.
A Die Hard-sorozat 4. része, a Legdrágább az életed (Die Hard 4.0, magyarországi bemutató: június 27.) alaposan megdolgoztatta az akciójelenet-rendezőket és a kaszkadőröket.

Sőt, veszélybe is sodorta őket: Bruce Willis dublőre, Larry Rippenkroeger a forgatás során komolyan meg is sérült, amikor egy száguldó kamionról kellett egy erkélyre átugrania, és vagy hat méter magasról az úttestre zuhant.
 
Mindkét csuklója és az arccsontja is eltört, a katonás időbeosztás szerint zajló, hatalmas stábot mozgató forgatás félbeszakadt - tájékoztat az IC Press információi alapján a Stop.hu.
 
Bruce Willis, a Die Hard 4.-ben szerepe szerint komor, magának való figurát alakít, aki titokban mégis tele van érzésekkel: a baleset után az derült ki, hogy a valóság nem áll olyan távol a filmtől.

A sztár nemcsak a sebesült kollégája szüleinek szállodai számláját fizette, hanem a kórházban is naponta meglátogatta a kaszkadőrt - Rippenkroeger azonban csak a sokadik vizit után vallotta be, hogy utálja a csokoládét: pedig Willis minden alkalommal hatalmas csomag bonbonnal próbált kedveskedni neki.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: