2014-02-15 15:09:42• hírek • MTI

Két román kamion és egy magyarországi gépkocsi ütközött - ketten meghaltak

Ketten meghaltak a 47-es számú főúton, amikor két román kamion és egy magyar rendszámú személyautó összeütközött Berettyóújfalu és Tépe között szombat délelőtt, a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt - tájékoztatta a hajdú-bihari katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-t.

Madai Petra, a hajdú-bihari katasztrófavédelem igazgatóság szóvivője elmondta: az egyik kamion vezetője a roncsok közé szorult, kimentésén jelenleg is dolgoznak a helyszínre érkezett debreceni, hajdúszoboszlói és berettyóújfalui tűzoltók.

A rendőrség a baleseti helyszínelés idejére lezárta az érintett útszakaszt, a forgalmat Derecskén, illetve Berettyóújfalunál Földes felé terelik - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Dobó Dénes a balesetről elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi egy kamion előzése közben frontálisan összeütközött egy teherautóval. A személyautó két utasa, egy 30 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen meghalt.

Nagy István, a debreceni mentőszolgálat ügyeletvezetője az MTI-nek elmondta: a személygépkocsi vezetője könnyebben sérült, őt a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére vitték a mentők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: