2013-07-30 13:16:56• hírek • MTI

Veszélyes SMS-ezés

Werner Herzog német filmrendező One Second To The Next címmel rendezett dokumentumfilmet a vezetés közben SMS-ezők okozta balesetek áldozatairól.

Herzogot, akinek a nevéhez több mint ötven film fűződik forgatókönyvíróként, producerként vagy rendezőként, a nézők tavaly Tom Cruise oldalán láthatták a Jack Reacher című kalandfilm egyik szereplőjeként - emlékeztetett hétfői beszámolójában a Deadline.com hollywoodi filmes portál.

A filmes azt követően határozta el, hogy dokumentumfilmet készít azokról, akik maradandó károsodást szenvedtek az esemesező sofőrök figyelmetlensége miatt, miután leforgatott egy 30 másodperces reklámfilmet a témáról az It Can Wait (Várhat) elnevezésű kampányban.

Herzog a dokumentumfilmben a kampányban bemutatott áldozatokat szerepelteti, akiknek az életét örökre megváltoztatta az a pár pillanat, amelyet a balesetüket okozó vezető egy szöveges üzenet elküldésével töltött.
A film premierjére augusztus 8-án kerül sor Los Angelesben, ezt követően pedig az Egyesült Államok 40 ezer iskolájában és több száz kormányintézményben, valamint közlekedésbiztonsági szervezetben vetítik majd le. A produkció az ItCanWait.com honlapra is felkerül.

A Szatmár.ro idei tematikus évének témája a balesetmentes közlekedés. Aranyfokozatú támogatóink a Global Assistance biztosítási bróker cég valamint az Autowebshop.ro interenetes webáruház. Ezüstfokozatú támogatóink a First Drive Autósiskola és a szatmárnémeti Automeister.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: