2008-04-20 20:32:09• hírek • Szatmar.ro

Elkelt a legdrágább virágfajta

 Több százan látogattak el a Tavaszköszöntő Virágkiállításra.

 

 

Múlt pénteken nyílt meg és tíz napon át tartott a Szakszervezetek Művelődési Házában az a tavaszköszöntő virágkiállítás, amelyen több száz virágfajtát csodálhattak meg az érdeklődők.

A kiállításon megtekinthetőek voltak kültéri, valamint beltéri, illetve egynyári virágok is, de ezek mellett pálmákat, bonsai fákat, citrusféléket, köztük sárga és zöld citromfát, ananászfát, törpe narancsot is láthattak a résztvevők. Ezen kívül megvásárolhattak különböző virágföldeket, növénytartási kiegészítőket és tápoldatokat is.

Princz Csaba, a rendezvény médiareferense a Szatmár.ro-nak elmondta, nem várt érdeklődés kísérte az eseményt, hiszen naponta 130-150-en is megfordultak a kiállításon, az utolsó napokban pedig még ennél több látogató is érkezett. Princz Csaba, mint mondja legfőképpen olyan virágfajtákat vásároltak, amelyek ablakpárkányokra, erkélyekre, teraszokra kiválóan alkalmasak. A kiállítás legdrágább- egészen pontosan 3500 lej értékű- dísznövénye is gazdára lelt. A szervezők úgy vélik, a nagy érdeklődés azt bizonyítja, városunkban egyre inkább megmutatkozik az európai színvonal, hiszen az emberek számára fontos a szép környezet, valamint a kellemes légkör megteremtése.

P.A. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: