2018-07-08 07:55:24• hírek • Blikk.hu

Veszélybe került a kártérítés: Rékasi Károly elbukhatja a balesete miatt járó összeget

Júniusban volt három éve, hogy Rékasi Károly balesetet szenvedett: motorjával nem tudott kikerülni egy kanyarodó kocsit, hatalmasat bukott, több csontja eltört. A felépülés hosszú és keserves volt, anyagilag és fizikailag is megviselte a színészt. A per pedig még mindig tart.

"Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek" – mondta dr. Mohácsy Lénárd az autós ügyvédje a Borsnak. A jogász szerint ráadásul nem is egyértelmű, hogy az autó sofőrje volt a hibás abban, hogy Rékasinak a műtétek után megromlott egészségi állapota, egyik lába rövidebb lett négy centivel.


Az ügyvéd szerint ugyanis az ezt okozó fertőzés nem feltétlenül van közvetlen összefüggésben a baleset bekövetkeztével, ráadásul Rékasi többször nyilatkozta, hogy feléplése után túl gyorsan ment vissza dolgozni, volt, hogy mentő vitte el a forgatásról, mert vérezni kezdett a sebe. ha pedig ez valóban így van és a bíróság esetleg úgy találja, hogy a színész maga is közrejátszott abban, hogy nehezebb legyen a gyógyulás, még a kártérítést is elveszítheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: