2011-03-29 15:15:50• hírek • Szatmár.ro

Veseműködés és szex

A szex a maga módján egy művészet. A test művészete, melyet partnerünkkel folyamatosan fejleszthetünk és egy magasabb szintre emelhetünk.

Szexológusok és laikusok is egyetértenek azzal, hogy a szexuális energia az egyik legerőteljesebb energia ami bennünk szunnyad, ezért nem mindegy, hogy miként hasznosítjuk. A keleti orvoslás a vesét tekinti a szexuális energia forrásának, éppen ezért a veseműködés zavarai szexuális problémákhoz vagy adott esetben impotenciához is vezethetnek. A test bonyolult energiarendszerén belül, a vesét kétfajta energia mozgatja. A kínai orvoslás úgy tartja, hogy 30 éves korig szüleink által átörökített energia stimulálja, míg ezt követően az életmódunkból és táplálkozásunkból származó energia működteti. Férfiak esetében a sperma termeléséért felelős életerő - ami tulajdonképpen maga a szexuális energia - biztosítja számukra a mindennapi életerőt is.

Ebből adódóan leginkább a keleti kultúrákban úgy tartják, hogy amikor a férfiak ejakuláció során ondót veszítenek, ezzel életerőt, energiát is veszítenek. Éppen ezért minden férfinak jobban kellene vigyáznia veséje egészségére. A túlhajszolt szex és gyakori ejakuláció olyannyira kimerítheti a veséket, hogy a szervezetet általánosan is legyengítheti. Ez a hideg, téli hónapokra különösen érvényes, mivel a vesék ekkor még a hidegnek is ki vannak téve. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az orgazmust és a szexuális feszültséget drasztikusan vissza kell fogni, mivel ez gyengíti a vesék kapacitását.

A férfiakkal ellentétben, a nők sokkal jobb helyzetben vannak, mivel ők az orgazmus által energiához jutnak. Vagyis a szexuális feszítő impulzusok szex közben és a kielégülés pillanataiban az agy irányába tódulnak. Ezért fordítsunk nagyobb figyelmet vesénk egészségi állapotára, annak érdekében, hogy a szexuális gyönyörök bőségtáljából még sokáig kanalazzunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: