2008-10-27 20:38:42• hírek • Szatmár.ro

Versenyvizsgák időszaka

Az igazgatói állásokra pályázók versenyvizsgája október 29-én és 30-án fog zajlani. Ezekre a vizsgákra már leadták jelentkezési dossziéjukat a pályázók, azonban a tanfelügyelőség még egy szessziót hirdetett meg.

Szatmár megyében nagyon sok iskolának, illetve óvodának betöltetlen az igazgatói, illetve az aligazgatói széke. Ennek oka, hogy négyévente új vezetőket választanak a tanintézmények élére. Az iskolaigazgatói állások betöltésére e hónap végén kerül sor, azonban novemberben újabb szesszió következik. Az újabb vizsgaidőszakra november 3-kell kell leadni a dossziékat.

Betöltetelen iskolaigazgatói állás van Nagykárolyban a 3-as óvodában, Ákoson, Börvelyben, Kökényesden, Újvárosban, Mezőpetriben, Csanáloson, Vetésben, Szatmárhegyen, Krassón, Halmiban, Mikolában, Pálfalván és Szilágypérben - mondta el a Szatmár.ro-nak Kónya László főtanfelügyelő-helyettes.

Aligazgatói állások betöltésére a szatmárnémeti Balcescu-Petőfi, a Ion Creanga, az 5-ös és a 10-es álatlános iskolában várják a jelentkezőket, valamint Teremen, Vámfaluban, Pusztadarócon, Halmiban, Lázáriban, a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, illetve a Traian Vuia Iskolaközpontban.

Aki ezen állások közül valamelyikre jelentkezni szeretne, annak címzetes pedagógusnak kell lennie, valamint rendelkeznie kell második fokozatú vizsgával, és természetesen a vizsgán a legjobb átmenő pontozást kell elérnie - tette hozzá Kónya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: