2010-02-14 14:36:46• hírek • Parajdi Andrea

Versenytáncosok dobták fel a táncestet

Profi táncosok közreműködésével szervezett táncestet szombat este a Loga Dance School, ahol a résztvevők hat órán keresztül gyakorolhatták a különböző táncstílusokat. A klub- és diszkózenék mellett retro, swing és latin dalok csábították a parkettre a táncoslábúakat.

A Loga Dance School működése óta arra törekszik, hogy a helyiek körében egyre jobban népszerűsítse a tánc művészetét, és sokakban felébressze a tánc iránti vágyat. Az elmúlt időszakban bebizonyosodni látszik, hogy mifelénk is igény van a minőségi táncoktatásra, és mindarra amit egy tánciskola nyújtani tud.

A Loga Dance School az oktatás mellett arról is folyamatosan gondoskodik, hogy "táncba vigye" a tanulóit, ezért havi rendszerességgel szervez táncesteket, így biztosítva lehetőséget arra, hogy mindenki nyílegyenesben is kipróbálhassa mennyire tudja hasznosítani mindazt, amit az iskola falain belül elsajátított. A táncestek emellett azoknak is szólnak, akik szívesen "megismerkednének" a tánc világával, ám egyelőre még nem szánták el magukat arra, hogy tánciskolába iratkozzanak, hiszen ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek arra, hogy betekintést nyerjenek a tánciskola kulisszái mögé.

Nem túlzás azt mondani, hogy az egyik legsikeresebb táncesten van túl a Loga Dance School. Szombat este a tánciskolában járók és barátaik körülbelül 120-an szórakoztak együtt a profi táncosok közreműködésével szervezett táncesten. A magyarországi versenytáncosok Ferkó Noémi és Bándi Ferenc több alkalommal is léptek már fel a Loga Dance School meghívására Szatmárnémetiben és mindig sikerült hatalmas sikert aratniuk. Többek között jive, cha-cha-cha, szamba, tangó és foxtrot táncokkal kápráztatták el a közönséget.

Ahogyan azt Loga Lóránt, a tánciskola tulajdonosa elmondta folyamatosan törekszenek arra, hogy újat tudjanak nyújtani a tanulóknak. "Ez volt az első olyan táncestünk, ahol lézershowwal egybekötött táncbemutatót szerveztünk, a jövőben pedig szeretnénk minden táncest hangulatát ezzel a technikai megoldással is fokozni" -mondta, illetve hozzátette: továbbra is céljuk, hogy olyan minőségi kikapcsolódási lehetőséget kínáljanak a helyieknek, ahol baráti légkörben, füstmentesen, kulturáltan és igényes zenékre lehet szórakozni.


Ferkó Noémi, Bándi Ferenc





Ferkó Noémi, Bándi Ferenc
Ferkó Noémi és Bándi Ferenc versenytáncosok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: