2011-05-11 13:32:24• hírek • Póti Orsolya

Versenyre készül a Crazy Dancers

Az International Dance Organization (IDO) idén május 14-én, Margittán szervezi meg az országos hip-hop táncversenyt melyre számos csapat érkezik az ország több pontjából. Szatmár megyét a Crazy Dancers, valamint a Crazy Kids és a Crazy Friends tánccsapatok képviselik.

A szatmárnémeti Crazy Dancers tánccsapat Greta Bandula koreográfus irányításával az évek során számtalan rendezvényt tettek még hangulatosabbá, és több helyi versenyen is részt vettek. Idén lehetőségük adódik az International Dance Organization által szervezett országos hip-hop tánc versenyen is megmutatni tehetségüket képviselve megyénket.

A Crazy Dancers a csapathoz tartozó még kezdő táncosokkal - Crazy Kids és Crazy Friends - egyetemben vesz részt május 14-én, szombaton az országos szintű hip-hop versenyen, melynek nyertesei részt vehetnek az októberben megrendezésre kerülő ausztriai hip-hop táncversenyen.

- Körülbelül harminc fős csapattal indulunk szombat délelőtt a versenyre. A számos korábbi fellépés, a napi több órás gyakorlás és a rendkívüli csapatszellem, reméljem meghozza a szatmári tánccsoportok számára a sikert - mondta el Greta Bandula, a Crazy Dancers, a Crazy Kids és a Crazy Friends koreográfusa.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: