2015-06-12 10:16:17• hírek • Szatmár.ro

Versenyeztek az önkéntes tűzoltó alakulatok

Június 11-én zajlott az önkéntes tűzoltó alakulatok és magáncégek alakulatainak versenye a szatmárnémeti Olimpia stadionban.

A verseny célja, hogy képezzék az egyes tűzoltó alakulatokat, illetve hogy felmérjék azok felkészültségét. A csapatoknak három próbán kellett helytállniuk: az első próba a 100 méteres akadálypálya volt, melyet a 400 méteres staféta követett, végül a verseny tűzoltási próbával zárult.

A verseny megyei szakaszán 7 alakulat vett részt. Sárközújlak, Berekszó, Szaniszló községek csapatai - a Krasznabélteken, Halmiban és Szaniszlón megrendezett területi verseny győztesei - ők voltak a legjobban a 26 induló alakulatból.

Külön kategóriában indultak a magáncégek önkéntes alakulatai: a Szatmárnémeti Repülőtér, a szatmárnémeti Securitas Services România Kft., a nagykárolyi Contitech Fluid Automotive Kft. és az Unio Rt.

A verseny szinvonlalas volt, a csapatok igen felkészülten érkeztek a megmérettetésre.

Az önkéntes tűzoltó alakulatok versenyében első helyezett lett Berekszó, második Szaniszló, harmadik Sárközújlak csapata. A magáncégek alakulatainak versenyét az Unio Rt. nyerte, második lett a Szatmárnémeti Repülőtér, harmadik pedig a Seuritas Services Romania kft.

A két kategóriában nyertes csapatok továbbjutnak a megyeközi versenyre, mely júliusban lesz megrendezve Nagyváradon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: