2011-05-10 17:24:14• hírek • Szatmar.ro

Verseny után feltöltés

Munka után édes a pihenés helyett verseny után jót tesz az utántöltés - akár ez is lehetne a csengersimai tókomplexumban található Németi tó adminisztrátorainak a jelmondata. A hétvégén még horgászverseny tartotta ugyanis lázban a halakat, kedden pedig a feltöltés.

Azt követően ugyanis, hogy április végén frissítették a halállományt a négy tóból álló komplexum egyetlen halászható tavában, a Németiben, kedden ismét több mázsa pikkelyes került új „lakhelyére". Itt fontos megjegyezni, hogy akik személyesen megnéznének egy ilyen telepítést, azok telefonon (0744 852 247) jelezzék ezen szándékukat Varga Józsefnél.

Ami a hétvégi versenyt illeti, leginkább Hajdú Sándornak kedvezett a szerencse, aki Szendrei Gyula és Hodász István előtt végzett az első helyen, míg a legnagyobb halat Radu Maticának sikerül kifognia. A győzelem ténye azonban ezúttal is a háttérbe szorult, hisz mindenki számára fontosabb volt a részvétel, a jó hangulat, a barátságok szövögetése és a természet szeretete - még akkor is, ha az időjárás nem volt a legkedvezőbb.



Varga József portálunknak elmondta, hogy jelenleg már a legközelebbi verseny előkészítésén dolgoznak, mely egy 24 órás verseny lesz. Ennek időpontja egyelőre nem ismert, de mivel ebben az esetben kiemelten fontos a jó idő, így biztosan nyáron kerül sor a versenyre.

Mint ismeretes, a határ másik oldalán, 15-20 perci autóútra Szatmárnémetitől, Csengersima falu határában Felső Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság fennhatósága alá tartozó természetvédelmi terület négy mesterséges tavat is magába foglal - ebből a Németi tavon lehet horgászni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: