2018-04-13 10:04:09• hírek • Bede Emőke

Vérre van szüksége a komoly betegséggel küzdő szatmári kisfiúnak

Sajnos ismét nagy szüksége van vérre Ungvári Krisztiánnak, akinek gyógyulásáért hosszú hónapok óta egész Szatmárnémeti szurkol. A család a legnépszerűbb közösségi oldalon intézett felhívást a nagylelkű támogatók felé.

Krisztián története nem ismeretlen a szatmáriak számára, ugyanis az utóbbi hónapokban több jótékonysági előadást is szerveztek a kisfiú megsegítésére, aki akut myeloid leukémiában és fibrózisban szenved. Városunk már ekkor megmutatta, képes összefogni egy nemes ügy érdekében, azonban most újra vérre van szüksége a nyolc éves gyereknek.
 

Leginkább AB, Rh-negatív vércsoporttal rendelkezők segítségére van szükség, ám bárki más is segíthet, aki szívén viseli a beteg kisfiú ügyét. A tenni akarók a szatmári vérközpontot is felkereshetik, ám nagyon fontos, hogy a formanyomtatványra kerüljön rá a pontos célállomás. Azaz a vér Ungári István Krisztiánt segíti, aki a temesvári Louis Turcanu Gyermekkórház onkológiai osztályán fekszik. Nekünk csak egy pár perces kellemetlenség, de Krisztiánnak felbecsülhetetlen segítség minden csepp vér.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: