2019-10-20 08:35:56• hírek • (x)

Vérpezsdítő zenei válogatással érkezik Szatmárnémetibe az Operettvarázs

november 17

Régóta nagy szerelmese az operett műfajának? Vagy még csak most ismerkedik vele? Akárhogy is legyen, van egy nagyszerű hírünk. November 17-én Szatmárnémetibe érkezik a Tihanyi Vándorszínpad méltán népszerű zenés előadása, az Operettvarázs.

A budapesti Tihanyi Vándorszínpad előadása a szatmárnémeti  Szakszervezetek Művelödési Házában  2019. november 17-én 19 órától fog kezdődni, az est sztrávendégei pedig a népszerű művészházaspár, Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba lesznek. Továbi közreműködők: Újhelyi Andrea és Subi Zoltán .


Tihanyi Tóth Csaba főszereplésével, a Tihanyi Vándor­szín­pad Operettvarázsának ke­re­tében a hagyományos operett zenei világa csendül fel, gyönyörű jelmezekben, látványos előadásban. A társulat tulajdonosa, Tihanyi Tóth Csaba (a Barátok közt Novák Lacija ) többször is megnevetetti a nézőket, mókás történeteivel és az ismert tévésorozatbeli szerepével. Az idén 21 éves Ti­ha­nyi Vándorszínpad zenés mű­soraiban igazi vérpezsdítő válogatást láthatnak Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő csodálatos darabjaiból, A Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem, a Paga­nini, a Víg özvegy, a Mo­soly országa, és a Mária főhadnagy című operettekből.   


Nem szeretne lemaradni erről a fergetegesnek ígérkező előadásról? Akkor jegyezze be a naptárába, hogy október 22-től az Északi Színház jegyirodájában meg lehet vásárolni a belépőket. Biztosítsa helyét az elsők között!



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: