2011-11-16 08:30:43• hírek • Blikk.hu

Lebukott! Cristofel megcsalta Veronikát

Poligráfos vizsgálatnak vetette alá magát VV Crsitofel, hogy bebizonyítsa a villában maradt kedvesének, kizárólag őt szereti.

Veronika mit sem tud az egészről, és talán jobb is, ha nem is szerez tudomást róla, hiszen - mint azt a hazugságvizsgáló bebizonyította - a skalpvadász képtelen volt hű maradni: amióta kijött a villából két lánnyal is csókolózott már. A vizsgálat a Prizma TV-n látható NekedValóban zajlott, ahol Cris aztán be is vallotta tettét, sőt az is kiderült, hogy megijedt a szerelemtől. De továbbra is állítja, nem csalta meg Veronikát, és soha nem is bújna ágyba mással, amíg a lányt szereti.

- Sajnos beleestem a saját csapdámba, azért csókolóztam két másik lánnyal, mert megpróbáltam Veronikát elfelejteni. Egyszerűen már nem vagyok képes őt nézni a tévében, iszonyatosan fáj, hogy Péter telebeszéli a fejét azzal, hogy én kint úgyis megcsalom, és hogy élvezem a csajokat meg az életet. Ez nem igaz! Én őt szeretem, és ezt a hazugságvizsgáló is bebizonyította - mondta a Blikknek Cristofel, aki azt is elárulta, iszonyatosan rosszulesett neki, hogy a lány szakított vele, ráadásul egy videoüzeneten keresztül.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

A Való Világ skalpvadásza lebukott a poligráfos vizsgálaton

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: