2012-04-13 08:47:26• hírek • Blikk.hu

Veronika: Cristofel ököllel ütött, és fojtogatott!

Kórházba kellett szállítani VV Veronikát, miután egykori szerelme, VV Cristofel megütötte. A kubai csődör nem tagadja tettét, a Blikknek bevallotta: valóban kezet emelt volt párjára, amit azóta rettentően megbánt.

Ahogy arról a Blikk beszámolt, a szerelmesek pár nappal ezelőtt - immár sokadik alkalommal - szakítottak egymással. A szétválás oka egyszerű volt: nem illenek egymáshoz. Úgy tűnik azonban, hogy kapcsolatuk végére mégsem tettek pontot, hiszen csütörtökön délután ismét találkoztak, aminek megdöbbentő módon tettlegesség lett a vége.

- Megütöttem, nem tagadom, mert felesleges lenne! Rettentően feldühített, ahogy ezt egyébként már számtalanszor megtette korábban is. Ezúttal viszont olyan indulatokat hozott ki belőlem, amelyeknek már nem tudtam parancsolni. Veronika sajnos nem érzi a szavainak a súlyát, és olyan dolgokat vág a másik ember fejéhez, amiket nem lenne szabad. Persze nekem sem lett volna szabad kezet emelnem rá, és amikor csak találkozni fogok vele a jövőben, minden egyes alkalommal elnézését kérem majd, mert nagyon sajnálom, hogy ilyet tettem - mondta a Blikknek Cristofel, akinek lehetséges, hogy a rendőrség előtt is felelnie kell majd tettéért.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: