2010-06-01 09:32:04• hírek • ma.hu

Vérig sértették Nagy Ferót

Csak hosszú unszolás után adta be a derekát a zenész, hogy zsűritag legyen a hamarosan induló X-faktor nevű tehetségkutatóban - Nagy Feró ugyanis csak egy válogatás után kerülhetett képernyőre, mellyel vérig sértették.

Nemet mondott először a tehetségkutatóban való szereplésre Nagy Feró - Az ismert zenész ugyanis megdöbbent azon, hogy neki is részt kellett vennie a válogatáson, mielőtt beülhet az X-faktor zsűrijébe, anyacsatornája csak ebben az esetben engedte volna képernyőre. Méltatlannak tartotta, hogy ennyi év zenei múlttal a háta mögött is bizonyítania kell. Nagyon megharagudott, nem értette, miért van erre szükség. Talán nem ismerik eléggé ahhoz, hogy megítéljék, alkalmas-e a feladatra? Amikor azonban Feró látta, hogy a műsorban nemcsak zsűrizni fog, hanem mentorként is szerepet kell vállalnia a tehetségek felkutatásában, megértette, hogy nem árt a válogató. Reményei szerint az X-faktor győztese külföldön is elismert sztár lehet, így már nem bánja, hogy próbára tették büszkeségét - mondta el a Napi Ásznak Nagy Feró, akit arról is biztosították, saját fellépései sem fognak elmaradni a műsor miatt.

A népszerű zenész munkássága előtt is tiszteleg a 2010-ben immár harmadszori alkalommal megrendezésre kerülő MTV Icon koncertsorozat. A rendezvény során tizenkét népszerű előadó játssza el a magyar könnyűzene ikonjainak legendás dalait a siófoki Coke Club-ban. Áprilisban derült ki, hogy Ákos és Nagy Feró lesz az, akiknek számait a hazai könnyűzenei elit a nyár folyamán előadja. A dalok persze új köntösbe bújtatva csendülnek fel. A Coke Club-ban az olyan slágereket hallani majd, mint az Indiántánc, a Hello, a 8 óra munka, vagy az Azok a boldog szép napok. Mint Feró elmondta: nagyon meglepte, hogy idén ő is ikon lehet, és igazán jólesett neki az elismerés. Számára ez egy visszajelzés arról, hogy jó az, amit csinál, ami sokat jelent neki. A júliusi bulit izgatottan várja, kíváncsi, mit hoznak ki a fiatalok a dalaiból. Biztosan sokat fog tanulni tőlük, hiszen lelkileg még ő sem öregedett meg - mondta el Feró.


Az új Beatrice tagjai
Az új Beatrice tagjai


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: