2018-04-11 12:07:57• hírek • Bede Emőke

Verhetetlen zenei válogatással várnak a szombati éjszakai fürdőzésen

Te is unod már a mindennapi robotolást? A csábítóan szép idő ellenére is a munkahelyeden vagy egész nap? Akkor itt a remek alkalom, hogy kicsit ledobd az igát és belevesd magad a szórakozásba.

Ha programot keresel hétvégére, akkor ne kutass tovább, ha pedig már találtál, felejtsd el, ugyanis újabb éjszakai fürdőzésre invitál az Aquastar. Az élményfürdő által összeállított zenei listán biztosan találsz kedvedre valót, hiszen napjaink legnagyobb slágerei mellett a régi idők bulijait idéző retro slágerek is felcsendülnek. Amennyiben a parti helyett inkább egy kis lazításra vágynál, arra is van lehetőség, ugyanis az elmaradhatatlan szaunaszeánszok ezúttal is várják a vendégeket.
 

Vedd elő a legvagányabb fürdőruhád, ugyanis a feledhetetlennek ígérkező bulira már csak szombatig kell várnod. Ugyanis április 14-én, 22 órakor elrajtol a parti és meg sem áll hajnali 2-ig. Hívd el családod vagy barátaid, a belépő változatlanul 25 lej, de az éjszakai fürdőzés során gyűjtött emlékek megfizethetetlenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: