2017-05-11 15:29:19• hírek • (x)

Verhetetlen napimenü-ajánlattal vár a Confort étterem

A nagy érdeklődésre való tekintettel terasszal bővítették az étterem területét.

Még csak február óta tart nyitva, de ebédidőben már több óra hosszan dugig van a Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti kirendeltségével, az egykori kaszárnyával szemben található Confort étterem. A hely titka pedig nem titok többé: a verhetetlenül változatos napi menüjüknek köszönhető, hogy sokan választják őket, sőt, sokan rendelnek haza vagy munkahelyükre az ízletes ebédből.

A Confort étteremben ugyanis olyan választék és ételek várnak a napi ebédben, amivel nem csak jóllaksz, de minden ujjadat meg is nyalod utána.

A menü első fogásához három levesből, két hagyományos és egy krémlevesből választhatsz. A második fogás kínálata pedig még durvább: választhatsz két főétel közül, vagy pizzát, vagy egyet a két kiadós saláta közül. Így biztos, hogy az étvágyadnak, ízlésednek vagy éppen a fogyókúrádnak megfelelő ebédet rendelheted meg. Egy menü ára 14 lej, ha pedig házhozszállítással kéred, akkor 16 lejt kell fizetned érte – de akár egyetlen porciót is kérhetsz. Nem csoda hát, hogy a szatmáriak rekord-gyorsasággal rákaptak a napi menüre és az étteremben felszolgált számos egyéb finomságra.

Az étterem üzemeltetői a nagy érdeklődésre való tekintettel egy teraszt is nyitottak, ahol nem csak az ebéd esik jól a melegebb napokon. Egy kávé vagy sör melletti baráti csevegésre is tökéletes!

Ne feledd! A Confort éttermet a Babes-Bolyai Tudmányegyetem szatmárnémeti kirendeltségével és a jogosítványhoz szükséges vizsga termével szemben találod meg a Petőfi utca elején. Asztalt foglalhatsz vagy napi menüt rendelhetsz a 0361-915 és a 0361-800801-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: