2017-11-23 08:28:33• hírek • (x)

Verhetetlen Black Friday akciókkal vár a Lebada

Felújítás előtt állsz, de eddig nem vásároltad meg a szükséges anyagot hozzá? Most itt a lehetőség, hogy megtedd ezt, hiszen a Lebada üzlet Black Friday akciót hirdet.

Ha azon rágódsz, hogy milyen festéket is kellene választanod lakásod csinosításához, akkor valószínűleg több dolgot is szem előtt tartasz. Többféle felületen is lehessen dolgozni a festékkel, ne fakuljon ki idő előtt, és ne emelje ki a fal egyenetlenségeit sem. Hatékonyan fedje el a régi foltokat, de az újabbakat is könnyen lehessen róla eltávolítani. Mindezekre nyújt egyszerű megoldást a mosható falfesték, melynek széles választékát találod meg a Lebada üzleteiben.
 

A Black Friday keretében most több ezer kedvezményes árú termék közül válogathatsz. Például két 14 literes Faur márkájú mosható falfesték most mindössze 99 lejért lehet a tied. Két vödör Elfenbein mostahó falfestékért pedig csak 198 lejt kell fizetned. Inkább díszvakolatot keresel? Azt is találsz kedvező áron: egy 24 kilogrammos Faur márkájú nemesvakolat csupán 69 lejbe kerül a Black Friday akció keretén belül. Amennyiben érdekelnek a további árkedvezmények is, látogass el a Lebada üzleteibe.
 

Ha szeretnéd kihasználni a több tíz százalékos kedvezményeket, akkor sietned kell, hiszen az akció csak november 23. és 25. között érvényes.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: