2018-06-22 11:25:08• hírek • Oszkó Viktória

Vérfagyasztó élmények? Dehogy! Csodálatos bőr vámpír terápiával

Mindannyiunk életében eljön az a kor, az a pillanat, amikor belátjuk, minket sem kímél az idő, a múló évek nyomot hagynak rajtunk, különösképpen az arcunkon.

Bár az öregedés jeleivel előbb-utóbb mindenki találkozik, érdemes egy kicsit lassítani azok kialakulását. A mimikai ráncok megjelenésével sajnos már a 30-as éveink első felében számolhatunk, aggodalomra mégsincs ok: a bőrgyógyászok tarsolyában több, különféle kezelés is van, amellyel megőrizhetjük fiatalságunkat és szépségünket.


A bőrünk üdeségének, rugalmasságának visszanyerése érdekében számtalan esztétikai beavatkozás kövül választhatunk. Ám mielőtt úgy döntenénk, a boltok polcairól választunk valamilyen terméket, érdemes lehet felkeresni egy szakembert, aki segíthet kiválasztani a megfelelő kezelést.ű


A Drakula, vagy másik nevén vámpír terápia lehet számodra is az egyik legjobb választás, ha fiatalos, energiával teli bőrre vágysz, mindezt kémiai vegyszerek használata nélkül.


Ez a fajta terápia a bio ránctalanítás folyamatát és fogalmát fedi le. A kezelés során a páciens saját vérkészítményét használják fel, hogy stimulálják a szervezet csodálatos regenerálódási képességét. Hogyan is lehetséges ez? 


PRP injekcióval, azaz vérlemezkékben gazdag plazma visszafecskendezésével. Mivel a szépülni vágyó páciens saját vérét használják fel a kezeléshez és semmilyen idegen vegyületet nem adagolnak hozzá, elmondható, hogy a beavatkozás 100%-osan antiallergén és természetes.


Maga a kezelés természetesen alapos kikérdezéssel, tehát orvosi konzultációval kezdődik. Ilyenkor a szakember felméri a beteg egyéni igényeit, megállapítja a bőrtípusát és meghatározza, hány alkalomra lesz szükség a kitűzött cél eléréséhez. A terápiához minimális vérmennyiségre van csupán szükség, 10 ml is elég ahhoz, hogy a centrifugálásnak köszönhetően proteinekben és növekedési faktorokban gazdag szérumot fecskendezzünk vissza a kritikus területekre.


A bőr megújul, felfrissül és feltöltődik. Persze nem lehet eléggé hangsúlyozni, milyen fontos az egészséges táplálkozás, a dohányzás kerülése, az alkoholfogyasztás minimalizálása, valamint a cukorfogyasztás mérséklése. Ha odafigyelünk magunkra, bőrünk és testünk sokszorosan meghálálja azt, késleltei az öregedéssel járó ráncok kialakulását és elmélyülését, elősegítve testi-lelki egyensúlyunk kialakulását. 


Ha bármilyen kérdésed felmerül a leírtakkal kapcsolatban, esetleg egy személyes konzultáción keresztül szeretnél többet megtudni a fentebb említett kezelésről vagy más bőrfiatalító eljárásokról, akkor dr. Trip Dóra dermatológus szakorvost, a Korall Klinika szakértőjét érdemes felkeresni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: