2016-03-01 12:53:04• hírek • Kocsis Zoltán

Vereséggel kezdte a rájátszást a VSK

Természetesen vereséggel kezdte a női kosárlabda-bajnokság rájátszását a Szatmárnémeti Városi Sportklub csapata, amely hétfőn 73-50 arányú vereséget szenvedett Bukarestben a Rapid otthonában.

Mivel a szatmáriak az alapszakasz mind a húsz meccsét elveszítették, senki számára sem okozott meglepetést, hogy Bukarestben az első negyedet is simán elbukták 22-14-re. A második tíz perc valamivel szorosabbra sikerült, ami elsősorban annak volt köszönhető, hogy romlott a hazaiak támadójátéka. A szünetre így 11 pont előnnyel vonultak a bukarestiek.

A harmadik negyed viszont egyenesen megalázóra sikerült a VSK számára, amikor tíz perc alatt mindössze négy pontig jutottak, míg a hazaiak 17-ig. Ilyen körülmények között már senkit sem érdekelt különösképpen, hogy az utolsó negyedet a vendégek megnyerték egy ponttal.

Viorica Gamalet lányai március 4-én, pénteken hazai pályán vághatnak vissza a Rapidnak - ez lenne a szezon első VSK-győzelme. Ha ezt a meccset is elveszítik, akkor biztosan a bajnokság utolsó helyén zárják a szezont. Ha viszont összejönne a bravúrgyőzelem az ellen a Rapid ellen, amely kizárólag a VSK-t tudta megverni a szezonban, akkor az utolsó helyről szóló döntés elodázódna a március 7-én, hétfőn esedékes bukaresti meccsre.

Rapid - VSK 73-50 (22-14, 15-12, 17-4, 19-20)
A VSK pontszerzői:
Cristina Badi (19), Bianca Voina (12), Alexandra Chitanu (9), Sonia Vilcinschi (6), Kádár Annamária (4)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: