2017-02-10 19:44:09• hírek • Kocsis Zoltán

Vereséggel búcsúzik az Olimpia Ciprustól

fotó: crvenazvezdafk.com
fotó: crvenazvezdafk.com

Egygólos vereséget szenvedett utolsó ciprusi mérkőzésén az Olimpia, amely szombaton indul haza a szerelem szigetéről. Bogdan Andone edző elmondta, kedden folytatják a felkészülést és nagy valószínűség szerint 2-3 játékostól elköszönnek.

„Több játékos hozzáállásával, játékával nem voltam elégedett. Beszéltem velük és néhányan változtatni tudtak, sőt, elkezdtek remekül játszani. Hogy a többiekkel mi lesz, a szakmai és adminisztratív stábbal közösen eldöntjük, ha hazaérünk Szatmárnémetibe", nyilatkozta a Szatmár.ro megkeresésére Andone Ciprusról.

Az Olimpia két hetes edzőtábora ért véget pénteken Cipruson. Az sárga-kékek utolsó felkészülési mérkőzésükön a szerb élvonal jelenlegi 12. helyezettje, a Csukaricski ellen léptek pályára. A mérkőzést a tavalyi szerb bronzérmes nyerte 1-0-ra az első félidőben egy szöglet után szerzett góllal.

„Kiegyenlített mérkőzés volt, amelyen megítélésem szerint jól játszottunk. Mihai Onicas és Silviu Pana révén mi is kihagytunk két óriási gólhelyzetet. Andrei Ludusan révén szereztünk egy gólt is, ám azt les miatt nem adták meg a játékvezetők és úgy érzem, járt volna nekünk egy tizenegyes is", értékelt Andone. „A Csukaricski egy jól szervezett, remek csapat, amely jövő héten kezdi a bajnokságot és amely egy hónapja edzőtáborozik Cipruson", tette hozzá a vezetőedző.

„Remek feltételek között készülhettünk, ahol a pálya mindig a rendelkezésünkre állt. Az ellenfeleket is úgy választottuk ki, hogy erős csapatok ellen játszhassunk. Úgy gondolom, játékosaink sokat tanulhattak abból, hogy olyan profi csapatok ellen játszhattak, mint a Crvena Zvezda, a Szpartak Moszkva vagy éppen a Csukaricski. Nagyon hasznos volt ez a két hét", értékelte az edzőtábort Andone.

A mestert az sem aggasztja, hogy játékosai helyzetkihasználása nem volt optimális. „Csütörtökön két kemény edzésünk volt és péntek reggel is edzettünk. Ilyenkor természetes, hogy a fiúk a fáradtak. Nincs frissesség, nem tudnak tisztán gondolkodni és a legjobb döntéseket hozni olyan kiélezett helyzetekben, mint amilyenek az ellenfél kapuja előtt adódnak", fogalmazott a Ferencváros korábbi játékosa.

Az Olimpia játékosai szombaton indulnak haza, vasárnap és hétfőn szabadok, kedden viszont már folytatódik a munka. A tavaszi szezon február 25-én kezdődik, az Olimpia Brassóban lép pályára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: