2010-09-09 09:21:24• hírek • Szatmár.ro

Verekedés Ráksán, a kampányban

Ioan Holdis
Ioan Holdis

A Barátok közt alkotói sem tudnak annyi fordulatot kitalálni, amennyit mostanában a ráksai közélet szolgáltat.

Szerdán, Ioan Holdis parlamenti képviselő (PD-L) részvételével kampányverekedés tört ki a demokrata-liberális és PSD-s tábor között - az egyik állítás szerint Holdis kapott egy pofont, a másik szerint ő adott egy taslit.

Hogy valóban szappanoperába illő legyen a szituáció, mindkét variánsban szerepel elsőfokú rokon.

Ioan Holdis azt állítja, amikor a PDL szimpatizánsai kijöttek a kisasszonynapi liturgiáról és megálltak a kultúrotthon előtt, nekik támadt a PSD-sek felbőszült - Holdis szerint erősen ittas - csoportja, és „kitessékelték" előbbieket a kultúrotthon előtti térről.

Odabenn ugyanis épp a PSD kampányülése zajlott, 1000 fő részvételével.

A képviselő azt mondja: egyszercsak kapott egy pofont, mint kiderült a jelenelgi ideiglenes polgármester, Balaj Toader apjától.

A másik variáns a PSD-seké, akik azt állítják, Holdis nem kapott, hanem adott: Betea Toma, polgármesterjelölt (Balaj barátja) állítása szerint véletlenül éppen az ő fia volt a képviselői tasli elszenvedője. Mindkét fél a vidofelvételekre alapozza állításának igaz voltát, és mind Holdisnak, mind a kisebbik Beteának eltökélt szándéka, hogy az ügyészségen tesz feljelentést.

Ráksán vasárnap választanak polgármestert, miután megalakult az új község. A jelek szerint hét végéig még várható folytatás a nem mindennapi szappanoperában, mint ahogy a választások napján is várhatóak botrányok, kölcsönös feljelentgetések.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: