2010-07-22 14:26:31• hírek • Szatmár.ro

Véradó akcióban a csendőrök

„Egy csepp vér, esély az élethez" szlogennel indított jótékonysági kampányt a a Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség. A csendőrök csütörtöktől kezdve tíz napon keresztül jelentkeznek a Véradó Központban.

Az akció egy, a Belügyminisztérium és Román Csendőrség által kezdeményezett humanitárius kampány része, melynek célja a csendőrség hozzájárulása  az életveszélyes állapotban lévő emberek megmentéséhez. A szatmári csendőrség már 2008 óta részt vesz hasonló jótékonysági kampányokban.

Csütörtök reggel 9 órakor húsz csendőr jelentkezett a Szatmárnémeti Véradó Központban, ahol a szükséges vérvizsgálatok után elkezdődött a vérvétel. A következő kilenc napban - a munkaprogramnak megfelelően - várják a többi jelentkezőket is a központba. A jótékonysági kampányba eddig hetven csendőr -  tiszt és altiszt -  nevezett be, azért, hogy hozzájáruljon a szenvedő emberek megsegítésében.

A felügyelőség csapata szerint fontos a véradás,  hiszen a vér az élet. Jó hogy ilyen formában segíteni tudnak.  Az akció a hónap végén zárul le; addig tart,  kampányban résztvevők jelentkeznek a Véradó Központban.


„Egy csepp vér, esély az élethez"
„Egy csepp vér, esély az élethez"


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: