2011-06-07 12:47:52• hírek • Balog Anita

Véndiáktalálkozó: már alakul a program

Július 8-9.-én kerül sor az idei, jubileumi Véndiáktalálkozóra.

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Véndiákszövetségnél már hetek óta lázas munka folyik: megkezdődött ugyanis az idén immár huszadik alkalommal megrendezett Véndiáktalálkozó megszervezése. A legtöbben persze arra kíváncsiak: mikor lesz a rendezvény, hiszen sokan ehhez igazítják szabadságukat, hazautazásukat, hogy találkozhassanak a régen látott egykori iskolatársakkal. A találkozó idén is két napos lesz: a tervek szerint július 8.-án 11 órai kezdettel kerül sor a Rendhagyó osztályfőnöki órára, a Református Gimnázium dísztermében. Július 9.-e lesz a találkozó igazi napja, a sokszínű kulturális rendezvények és a zenés-táncos véndiákbuli napja.

A szervezőktől megtudtuk: a Véndiáktalálkozó díszvendége idén Banner Zoltán költő, író, előadóművész és művészettörténész lesz, aki 1951-ben végezte tanulmányait, a rendezvény pedig egybeesik hatvanadik érettségi találkozójával.

A Véndiák-rendezvénnyel egyébként sok kerek évfordulós osztály tartja érettségi találkozóját, ezért a szervezők már most kérik a találkozós osztályokat, hogy jelezzék szándékukat Papp Piroska tanárnőnél, hogy a találkozó helyszíne a kívánt osztályterem lehessen. Jelentkezni a ppppiroska@yahoo.com címen lehet, vagy a 0721-492821 telefonszámon, 15 óra után.

Június 20-tól lehet asztalt is foglalni a szombati rendezvényekre: személyesen a Szatmárnémeti MADISZ-nál (M. Viteazul utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között; a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával) valamint az alábbi e-mail címek egyikén vdsz@datec.ro; madisz@datec.ro.


Kép 2007-es Véndiáktalálkozóról. Rég nem látott ismerősök, barátok találkoztak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: