2012-06-01 15:07:26• hírek • Szatmár.ro

Szervezik a Véndiáktalálkozót

Könyvbemutató, képzőművészeti kiállítás és nagy buli is lesz az idei Véndiáktalálkozón.

Kétnapos rendezvénnyel készül idén is a Kölcsey Ferenc Véndiákszövetség a szokásos nagyszabású találkozóra, amelyre idén július 13-14-én fog sor kerülni. A szervezőbizottság heti rendszerességgel ül össze, a program pedig lassan körvonalazódni látszik. A Véndiáktalálkozó első napján  kerül majd sor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium jelenlegi épületében a főgimnázium által szerkesztett "40 éves a magyar lici" című könyv bemutatójára, amely az Állami Magyar Líceum emlékeiből válogat, tanárok és diákok visszaemlékezéseivel, kicsengetési kártyákkal, fotókkal és egyéb emlékekkel.

Az idei Véndiáktalálkozó keretében szombaton a találkozók szokásos helyszínén, az egykori Kölcsey, most a Református Gimnázium épületében zajlik majd kerek évfordulós osztályok bevonulása és itt lesz a sokak által nagyon várt délutáni program diákok fellépéseivel és Vargáék örökzöld slágereivel.

Ugyancsak ebben az épületben kerül sor a Szejke Vilmos festőművész hagyatékából összeállított kiállítás megnyitójára is.

Azok, akik a július 14.-i délutáni rendezvényekre szeretnének asztalt foglalni,  június 11-től jelezhetik igényüket a Szatmárnémeti MADISZ irodájában (Rákóczi/M. Viteazul utca 10. szám).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: