2014-06-10 14:08:31• hírek • Szatmár.ro

Véndiáktalálkozó július második hétvégéjén

A sorban a huszonharmadik Véndiáktalálkozót szervezik meg az idén.

A hagyományoknak megfelelően július második hétvégéjén, 11-én és 12-én szervezi meg a Kölcsey Ferenc Véndiákszövetség az idei Véndiáktalálkozót, a megszokott helyszínen, a Református Gimnázium udvarán - informál a szövetség Facebook-oldala.

A kétnapos rendezvényen számos szórakoztató műsorral lépnek fel a meghívott művészek. Ezen kívül lesz kiállítás, könyvbemutató, író-olvasó találkozó és természetesen önfeledt szórakozás, amelyhez a Varga testvérek biztosítják a "talpalávalót". A szervezők a júliusi rendezvénnyel kapcsolatban pontosabb információkat - a kiállító művészek nevét, a könyvbemutató főszereplőit, stb. - a hét folymán fogják nyilvánosságra hozni.

Mint minden alkalommal, az idén is több osztálytalálkozóra kerül majd sor a Véndiáktalálkozó keretében, amelyek résztvevői a szombat délelőtti ünnepélyes megnyitó után fel fognak vonulni az iskola udvarán.

Az osztályfőnöki órák megtartása céljából, teremfoglalás ügyében Papp Piroska tanárnővel kell felvenni a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: a 0040721492821-es telefonszámon, a ppppiroska@yahoo.com e-mail címen vagy személyesen a Református Gimnáziumban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: