2014-06-26 15:06:52• hírek • Szatmár.ro

Véndiáktalálkozó - már lehet asztalt foglalni a nagy bulira

A július 11-12-én megrendezésre kerülő találkozó keretében az egykori diákszínjátszók is találkoznak.

Mint minden évben, a Véndiákszövetség most is megszervezi a szatmáron végzett diákok nagy találkozóját, a Véndiáktalálkozót. A szervezők már jó ideje dolgoznak a programon, az biztos, hogy idén is tartanak kiállításokat, könyvbemutatókat, lesznek szórakoztató zenés műsorszámok és természetesen megtartják a nagy, zenés-táncos összejövetelt is a megszokott helyszínen, a Református Gimnázium udvarán. A pontos programot még nem hozták nyilvánosságra, de azt igen, hogy a találkozó részeként idén megszervezik az egykori diákszínjátszók találkozóját.

"Tekintettel a tavalyi, versmondók találkozójának sikerére és főleg a közönségsikerre, a szövetség a 2014-es találkozó előestéjén, július 11-én 19 órai kezdettel, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium jelenlegi épületének földszinti, étkezde és rendezvénytermében megszervezi az amatőr színjátszó csoportok találkozóját, a DiákSzínPad-ot. Ez alkalmat szándékozik teremteni és helyszínt biztosítani a diákszínjátszás-mozgalomban bármikor résztvevő előadóknak, szervezőknek egy közös emlékezésre, tetszés szerinti, választott, rövid előadás bemutatására, amelynek időtartamát a szervezőkkel előre szükséges egyeztetni. A találkozó moderátora Tóth Páll Miklós színművész lesz, a szatmárnémeti Harag György Társulat tagja" - áll a Véndiákszövetség Facebook-oldalán.

Az idei Véndiáktalálkozóra június 23 óta lehet asztalt, ülőhelyet foglalni. Ezt megtenni személyesen a MADISZ irodában a Mihai Viteazul - volt Rákóczi - utca 10 szám alatt lehet naponta 18 és 21 óra között, vagy a 0040-261-710-810-es üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával). Asztalfoglalással kapcsolatban további információk a madisz90@gmail.com e-mail címen is igényelhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: