2011-12-22 13:22:49• hírek • Póti Orsolya

Vendégül látták a nyugdíjas pedagógus kollégákat

Csütörtök délben a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium étkezdéje kivételes ünnepségnek volt a helyszíne: az intézmény munkaközössége és a Kölcsey Ferenc Alapítvány a nyugdíjas kollégákat látta vendégül.

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Kölcsey Ferenc Alapítvány december 22-én, déli 12 órától a nyugdíjas kollégákat látta vendégül az intézmény étkezdéjében. Ezzel a meghívással, az iskola munkaközössége tiszteletét fejezte ki azokkal szemben, akik hosszú éveket, évtizedeket töltöttek az iskolában és ma már nyugdíjas éveiket töltik.

A rendezvényt Nagy Gyula, a Kölcsey Ferenc Alapítvány elnöke nyitotta meg, majd Pataki Enikő az iskola vezetője szólt az egybegyűltekhez.

Pataki beszédében Einsteint idézte: „Nincs más helyes nevelés, mint a példamutatás. Nyugdíjas pedagógus kollégáink példaképek is lehetnek számunkra. Ez az összejövetel jó alkalom arra, hogy az egykori kollégák tapasztalataiból tanuljunk és erőt merítsünk a jövőévi munkához."

A köszöntőbeszédeket az iskola kórusának ünnepi előadása és a Pál-Kata-Péter együttes műsora követte, a szép dalok után pedig az egykori kollégák egymás társaságában tölthettek el néhány kellemes órát.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: