2012-03-23 07:50:06• hírek • Blikk.hu

Vendéglátósként is sikeresek

Kovács István
Kovács István

A szerepléssel járó ismertség sok esetben fel is lendíthet egy-egy üzletet, ezáltal pedig sikeressé teheti a vállalkozást.

A vendéglátás mindig is közkedvelt volt a sztárok körében, hiszen ha a nevük által fémjelzett étterem minőséggel is párosul, biztos a siker.

Világbajnok magyar ökölvívónk, Kovács Kokó István immár tíz éve foglalkozik másodállásban vendéglátással. Bevallása szerint a Boxutca fellendítésén még sokat segített, hogy ismert emberként vágott bele, a La Pampa viszont már önmagáért beszél.

- Sokan jártak be a Boxutcába miattam. Az a hely a sportvilág egyik találkozóhelye volt, ma viszont már közel sem erről szól a La Pampa. A legfontosabb számomra a megfelelő társ kiválasztása volt, Budai Ferenccel pedig tökéletesen kiegészítjük egymást. Szakmai tudásának és a minőségnek köszönhetően ma már inkább külföldi a vendégkörünk, akik már nem miattam, hanem a finom étel miatt járnak - mondta a Blikknek Kokó, akihez hasonlóan Gianni Annoni (40) is az egyik legkedveltebb éttermet üzemelteti a fővárosban. Gianni szinte évre pontosan akkor nyitotta a Pomodorót, amikor neve Friderikusz Sándor által ismert lett a médiában.

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem segített, de én alapvetően vendéglátós vagyok, nem pedig ismert ember. Nekem ez a mindenem, rengeteg energiát fektettem abba, hogy ez az étterem működjön.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: