2019-07-01 08:06:47• hírek • x

Vendégeket vársz nyáresti kikapcsolódásra? Szerezz be mindent egy helyen, a Nicovidban!

A háziasszonyok, de még a ház urai is gondban vannak, ha egyszerre toppan be 6-8 vendég. Mit tegyenek az asztalra? Hogy legyen kész minél gyorsabban? Miben tegyék az asztalra, s melyik poharakat vegyék elő?

Ismerős a helyzet, s a kérdések? Van megoldás! Nem kell messze menned, s a nyakadba sem kell vedd a várost, hogy megkapj mindent a bevásárlólistáról. A Zsadányi (Closca) úti Nicovid üzletben mindent megtalálsz. Legyen szó élelmiszerről, innivalóról, tányérról vagy edényről, grillezési kellékekről, netalán ötletesebbnél ötletesebb poharakról, jöjj el és válassz kedvedre!

 

A listádról biztos nem marad le semmi, ha nem felejted otthon. Talány esetén azonban a kedves kiszolgálók készséggel segítenek, kérdéseiddel bártan fordulj hozzájuk! Attól tartasz, hogy nem lesz parkolóhely? A szupermarket saját parkolóval rendelkezik. A cipekedés mentes bevásárlásról pedig a kerekes bevásárlókosarak gondoskodnak.

 

A kellemes nyáresti összejövetel alap kelléke a hideg frissítő. Ehhez most trendi poharakat és korsókat is beszerezhetsz, hogy jobban csússzon. Limonádéhoz kancsót ajánlunk, gyümölcsös élvezetekhez turmix gépet. Egy aromás feketéhez nem csak alapanyagot, hanem most kotyogós és elektromos főzőt is találsz a bolt polcain.

 

Ezek mellé a hagyományostól eltérően kolbász és saslik menüt ajánlunk. A benti, elektromos, vagy hagyományos sütögetésről legyen szó, a Nicovidban találsz hozzá házi jellegű kolbászt, fűszereket, egyszer használatos vagy tartós tálakat és tálcákat, saslik pálcát, húsvillát, késeket és tányérokat - műanyagból és porcelánból egyaránt, no meg az elektromos és a hagyományos grill felszerelést se felejtsük ki a sorból!

 

Párolj mellé zöldséget vagy süss néhány adag krumplit, változatos, frissen fagyasztott köret hozzávalókkal vár a hűtőpult. Ne bajlódj a hámozással, mert nincs miért: elveszi az időt és meg sem éri a fáradtságot. Ám, ha csak kenyérre, ketchupra és mustárra vágytok, győzzenek a hagyományos ízek!

 

A Zsadányi (Closca) sugárúton található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 14.00-ig vásárolhatsz be.

 

A Nicovid üzletei nem csak a Zsadányi (Closca) sugárúton várnak széles választékkal, hanem a 16-os lakónegyedben is. Az  AXA  bolt az Universului sétányon, hétfőtől péntekig 9.00-19.00 között, szombaton pedig 8.00-14.00 között áll a rendelkezésedre. Az Universului sétányon, a “La doi pasi” hétfőtől péntekig 7:00 és 21:00 órák között, szombaton reggel 8-tól este 8-ig, vasárnap pedig reggel 8:00-tól délután 14:00 óráig tart nyitva.

 

A Nicovid üzletlánchoz tartozó Market a Hegyi (Lucian Blaga) úton található, az UU16-os szám alatt. Ez a közért hétfőtől péntekig 7:00 és 21:00 órák között, szombaton reggel 8:00-tól este 20:00-ig, vasárnap pedig reggel 8:00-tól délután 14:00-ig várja a vásárlóit.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: