2015-01-27 14:47:34• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Velünk az Isten IV. - Megjelent a negyedik áhítatos könyv

Megjelent a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztorai által megírt áhítatos könyvsorozat negyedik kötete a Velünk az Isten IV. A könyv magába foglalja Márk evangéliuma, Sámuel Első és Második Könyve, Pál apostolnak efézusiakhoz és filippiekhez irt levél, a Zsidókhoz irt levél és János levelei magyarázatát.

Az elmúlt esztendőben a refszatmar.eu honlapon megjelenő napi áhítatokból válogatott írások kézbe vehetőek és remélhetőleg sokakat erősít, bátorít és vigasztal Isten ezeken keresztül is.

„Úgy gondolom, hogy felpörgetett világunkban naponta szükség van egy-egy csendes percre, az Istennel való találkozásra, a lelki éhség és szomjúság kielégítésére. Büszkeséggel és megelégedéssel tölt el, hogy a bizonyságtevők között sok olyan tanítványunk, volt „refis” diák neve is szerepel, aki életre szóló hivatásnak tekinti az Ige hirdetését, református népünk pasztorálását.” – ezekkel a szavakkal ajánlja a könyvet Szilágyi Éva a Szatmárnémeti Református Gimnázium igazgatónője.

Tizennyolc szerző 152 áhítata található a könyvben a következő elosztásban: Elek Arnold-Zoltán (4), Erdei-Árva István (8), Fodor Lajos (13), Genda Árpád-Szabolcs (4), Ilonczai Zsombor (7), Jobb Domokos (16), Kaszaniczki Csongor (3), Keresztúri Sándor Zsolt (1), Király Lajos (11), Kiss József (8), Kovács Mátyás-Péter (11), Kürti Tamás (9), Máthé Róbert (3), Nagy Erika (6), Nagy Róbert (15), Pocsveiler István (5), Rácz Ervin (22), Varga Botond (6). Köszönet a szerzőknek és a további munkatársaknak! A borítót szerkesztette: Wagner Erik, a könyvet tördelte: Petrikó Ildikó, korrektúrázta: Oroszi Kálmán szatmári származású érseléndi lelkipásztor. A könyvet összeállította és szerkesztette Rácz Ervin erdődi lelkipásztor, egyházmegyei sajtóreferens,

A könyv megvásárolható a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában és a különböző egyházközségek lelkipásztorainál, ára 10 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: