2010-05-27 19:28:50• hírek • Póti Orsolya

Végzősök napja a Kölcseyben

A Kölcsey Napok rendezvénysorozatból a gimnázium végzős diákjainak is szenteltek egy napot a szervezők. A csütörtöki esemény a hat tizenkettedikes osztály bevonulásával kezdődött, majd  élménykórussal, humoros előadással, tánccal és vetélkedővel folytatódott.

A csütörtöki nap a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium végzős diákjairól és diákjainak szólt. A rendezvény már 16 óra 45 perctől a díszeteremben kezdetét vette egy  "Beugró párbaj" a XII. B és XII.C osztály között. 18 óra előtt a hat végzős osztály egy humoros bemutatkozó után zenére vonult be az udvarra, ezt követően élménykórust adtak elő. A tizenkettedikes diákok humorosan átköltötték a  jól ismert slágereket, és közösen elénkelték azokat. Azonban kiderült, hogy nem csak a diákok, hanem tanáraik is kiváló humorral rendelkeznek, hiszen ők is megzenésítették a diákokkal való élményeiket.

Habár a Kölcseyben az idők során nem vált hagyománnyá a Szallagtűző, most mégis kiragadtak egy jelenetet ebből a szokásból. A végzősök közül néhány pár bécsi keringőt mutattott be. A táncot János Alex és Elek Szabolcs fellépése követte, akik humoros előadással szórakoztatta a közönséget.

19 előtt kevéssel humoros staféta vette kezdetét, majd közös tánccal énekléssel és bulival záródott a rendezvény. Az idei volt az első alkalom, hogy a Kölcsey Napok rendezvénysorozat programjából  egy teljes napot a gimnázium végzős diákjainak szervezzenek. Tanárok és diákok egyaránt remélik, hogy a rendezvény sikeresen zárul, és évek multán hagyománnyá válik.


Humoros tánccal vonultak be a végzősök
Humoros tánccal vonultak be a végzősök


Az élménykórust a végzősök tánca követte
Az élménykórust a végzősök tánca követte


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: