2019-06-14 10:00:29• hírek • Nagy Tímea

Végzősök jelentkezését várja a Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) várja a végzősök jelentkezését. A regisztrációt követően az ügynökség minden szolgáltatására jogosulttá válnak.

Azok számára, kik tanulmányaik befejezését követően maximum 60 napon belül regisztrálnak az ügynökségnél, számos dologban nyújtanak segítséget a szakemberek. Álláskeresési tanácsadáson és ingyenes képzéseken is részt vehetnek amellett, hogy segítenek nekik a képzettségi szintjüknek és a végzettségüknek megfelelő munkahelyet találni. Ezenfelül egészségügyi biztosítással is rendelkeznek az AJOFM regisztráltjai, valamint munkanélküli segélyben is részesülhetnek.

 

Azok a Szatmár megyei lakosok, akik most fejezik be tanulmányaikat, a következő dokumentumokkal kereshetik fel a Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökséget beiratkozás céljából:

 

  • a személyi igazolvány eredetije és másolata
  • az oktatási intézmény elismervénye (oklevél, diploma, igazolás) a tanulmányok végeztéről – eredeti és másolat
  • munkaköri alkalmassági egészségügyi vizsgálat eredménye

 

Azok számítanak végzősöknek, akik oklevelet, diplomát vagy igazolást szereztek valamely állami vagy privát, engedéllyel vagy akkreditációval rendelkező oktatás intézményben: általános iskola, szakiskola, kisegítő iskola, líceum, duális képzés, főiskola vagy egyetem. Líceumi tanulók esetében a 60 napos regisztrációs időszak 2019. június 1-én kezdődik, függetlenül attól, érettségiznek-e vagy sem.

 

További információért keressék fel a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökséget: Szatmárnémeti, Átló (Ion Ghica) utca 36.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: