2018-12-28 10:57:20• hírek • Blikk.hu

Végzetes megoldás: az öngyilkosságot fontolgatta a magyar énekesnő

Az öngyilkosság gondolata is megfordult Keresztes Ildikó fejében, mialatt egy brutálisan nehéz időszakon kellett keresztülmennie az elmúlt évek során.

Ez a periódus egészen 2012-ig nyúlik vissza, amelytől kedzve egymás után érték a traumák az énekesnőt. Minden azzal kezdődött, hogy akkori férjétől, Kicska Lászlótól elvált, majd elhunyt édesanyja férje, akit nevelőapjának tekintett, ezután kutyája is elpusztult, végül az édesapját is elveszítette.

 

"Én konkrétan fél évig az életben maradásért küzdöttem" – mondta D. Tóth Kriszta Elviszlek Magammal című műsorában Ildikó, akinek szörnyű gondolatai támadtak a nehéz időszak alatt, amiről a Napi Ász írt.

 

"Elég mélyre hatoltak a gondolataim, annyira fájt az egész, minden, annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogyan lehetne tulajdonképpen ennek véget vetni" – mondta a műsorban Keresztes.

 

Az énekesnő végül legyőzte a fájdalmát, kilábalva a mély gödörből. Elmondása szerint sokkal több élni akarás van benne, mint hogy egy ilyen lépésre szánja el magát.

 

Hasonlóan érdekes szárszorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: