2014-08-13 07:58:01• hírek • MTI, Hirado.hu

Megerősítették: öngyilkos lett Robin Williams

A kaliforniai rendőrség tájékoztatása szerint az Oscar-díjas színész halálát fulladás okozta, semmiféle idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. Még nem tudni, hogy a sztár hagyott-e maga után búcsúlevelet.

A kaliforniai rendőrség tájékoztatása szerint az Oscar-díjas hollywoodi színész helyi idő szerint hétfőn felakasztotta magát San Francisco környéki otthonában, holttestét személyi asszisztense találta meg egy hálószobában. A színész csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de e sebek nem voltak végzetesek, a halált fulladás okozta - közölte Keith Boyd, a Marin megyei seriffi hivatal igazságügyi orvosszakértője.

A drogfüggőséggel és depresszióval küszködő színész - helyi idő szerint - hétfőn délelőtt vetett véget életének: felesége fél 11-kor távozott hazulról, ekkor Williams még az ágyában aludt. Személyi asszisztense fél órával később ment be hozzá, s már holtan találta. A rendőrség azt közölte, hogy nem talált semmiféle, esetleges idegenkezűségre utaló jelet. A halálesetről tartott keddi sajtótájékoztatón nem válaszoltak arra az újságírói kérdésre, hogy a sztár hagyott-e maga után búcsúlevelet - arra hivatkoztak, hogy a vizsgálat még folyamatban van.

A holttesten toxikológiai vizsgálatokat is végeznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: