2017-03-20 11:33:35• hírek • Kocsis Zoltán

Végső elkeseredésében felgyújtotta magát egy férfi Szatmárnémetiben - FRISSÍTVE!

Megdöbbentő lépésre szánta rá magát egy középkorú férfi hétfő délelőtt Szatmárnémetiben: testvére 16-os lakónegyedben található lakása előtt benzinnel locsolta le ruháit, majd felgyújtotta magát.

Értesüléseink szerint a 60 éves férfi súlyos betegségben szenvedett, talán ez lehet az elkeseredett lépés hátterében. A Brandusa és a Muncii utcák sarkán található tömbház bejáratánál a hatóságok egy benzines kannát találtak. Ebben a tömbházban lakik ugyanis a bogdándi férfi testvére. Valószínűleg itt öntötte le ruháit benzinnel.

Ezt követően a minden valószínűség szerint zavart férfi felment a második emeletre és testvére lakása előtt meggyújtotta magát.

A SMURD rohammentősök speciálisan az égési sérüléseket szenvedettek számára kialakított takaróba csavarták a férfit, majd kórházba szállították.

Értesüléseink szerint a férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, teste 90%-a megégett. Jelenleg mesterséges kómában tartják....


FRISSÍTVE! A Szatmár Megyei Kórház szakemberei úgy döntöttek, a pácienst Bukarestbe, az égési sérüléseket szenvedők kórházába szállítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: